Vores toolbar, hvor man i sin browser får et væld af praktiske og lette genveje ind til kerne-områderne på BetXpert, har været en tur gennem vridemaskinen og fået en ansigtsløftning af de større, og vi kan derfor nu præsentere vores nye toolbar med endnu flere fede features end før!

Udover at vi med opgraderingen af softwaren bag BetXpert Toolbar nu har sikret os at den virker optimalt i både Internet Explorer og Firefox, kan man som bruger benytte sig af flere nye features, bl.a. følgende:

  • Slå elementer i toolbaren til og fra
  • Vælge om søgeboksen skal søge på Google, Jubii, Yahoo eller en helt anden søgemaskine
  • Få vist dugfriske opdateringer i BetXpert´s RSS feeds direkte i toolbaren så snart de sker
  • Få vist i toolbaren når man modtager en email
  • Og meget mere
Vores velbesøgte TV-guide er endvidere blevet indlemmet i toolbaren, ligesom vi har fået plads til direkte links ind til hvert af vores praktiske odds-værktøjer .

Konstant udvikling
Vores toolbar vil - som tidligere - fortsat være et dynamisk værktøj, som vi agter at tilføre alle de elementer der kan gøre livet lettere for vores brugere, og som det er tilfældet med udviklingen af BetXpert generelt, er vi naturligvis lydhøre hvis du som toolbar-bruger har gode forslag og ideer til elementer eller features som kan gøre den endnu bedre!

Tøv ikke med at kontakte os på [email protected] hvis det er tilfældet...

Gen-installation eller opgradering?
Da den nye toolbar er bygget op om en anden "kerne" end den forrige, skal alle der tidligere har haft BetXpert Toolbar installeret (før 1. maj 2007), have den nye version installeret helt fra bunden. Følg anvisningerne på http://www.betxpert.com/toolbar/upgrade.asp for at skifte fra den gamle toolbar til den nye.

Alle der ikke endnu har BetXpert Toolbar installeret i sin browser, kan gå direkte til kødet og installere ved at følge anvisningerne på http://www.betxpert.com/toolbar/default.asp - så er alt hvad du behøver altid lige ved hånden i din browser!