Med udspring i Irland, har Paddy Power de seneste år fået et gennembrud i det brede Europa, i takt med at spiludbuddet er øget løbende, og oddsene er blevet flere og mere konkurrence-dygtige med mange af de andre udbydere i markedet.

Det største udbud hos Paddy Power finder man på britisk fodbold, samt de store europæiske fodboldligaer, med et særligt fokus anlagt også på den tyske Bundesliga. Herudover er udvalgets bredde meget tilfredsstillende, og der udbydes mange specialspil på f.eks. de amerikanske sportsgrene (MLB, NBA, NHL, NFL). Golf og cykling er desuden sportsgrene som hos Paddy Power er i fokus, med et godt udbud af specialspil - ofte en mangel i markedet, som Paddy Power dækker godt ind.

Paddy Power udmærker sig desuden med at tilbyde overskuelighed og brugervenlighed på deres hjemmeside, og opererer også med gebyrfrie ind- og udbetalinger.

£10 freebet til alle nye kunder
Oveni dette har Paddy Power pt. en freebet bonus til alle nye kunder. Hvis man registrerer sig via et link her fra BetXpert, tilbyder Paddy Power et freebet på £10, efter man har lavet sit første spil. Og dette freebet er tilmed reelt og ligetil uden spidsfindige omsætningskrav!

Denne bonus er - måske ikke mindst i denne finale-højtid - et godt afsæt til at stifte bekendtskab med Paddy Power?!

Læs vores anmeldelse og hvordan Paddy Power kan supplere bookmaker-porteføljen for både små og store spillere, samt detaljerne for deres signup freebet på http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=47