Louis Saha er klar til at tørne ud for Manchester United - og franskmanden er nu blevet en virkelig seriøs udfordrer til titlen som ”Topscorer i Premier League 2004”.

Verdens største spilleselskab Ladbrokes har i løbet af de sidste dage modtaget mange spil på, at den tidligere Fulham-spiller Louis Saha ender som ligaens topscorer i denne sæson. Derfor er oddset nu sænket til 12.00. Tidligere lå det på 14.00.

- Manchester United skaber altid mange målchancer, og Louis Saha vil helt sikkert trives godt i angrebet sammen med Ruud van Nistelrooy. Det er ingen tvivl om at Saha vil fortsætte med at score mål, og i dag har vi modtaget en række store spil på Louis Saha som topscorer i Premier League, siger Richardt Funch, Manager for Ladbrokes i Danmark.

Det er Alan Shearer som topper topscorerlisten lige nu hvor vi er et godt stykke inde i sæsonen, men der er kun 3 mål der skiller Shearer, Thierry Henry, Ruud Van Nistelrooy og ovennævnte Saha.

- Louis Saha har scoret imponerende 13 mål for Fulham, på trods af at han har spillet færre kampe end Henry og van Nistelrooy. Hvis han beholder formen og Sir Alex Fergusons tillid, vil han selvfølgelig være en meget aktuel kandidat for topscorer titlen. Saha-succes vil glæde United-tilhængerne, men ikke Ladbrokes. Jeg tror at oddset vil sænkes yderligere de næste dage hvis spilleaktiviteten fortsætter på den måde som den har gjort i dag, siger Richardt Funch.

Ladbrokes tilbyder følgende odds på topscorer-spillet i Premier League 2004:

(Antal ligamål i parentes)
Ruud van Nistelrooy 2.50 (14)
Alan Shearer 2.75 (16)
Thierry Henry 3.25 (15)
Louis Saha 12.00 (13)
Nicolas Anelka 26.00 (11)