Der er i dag tilføjet endnu en bookmaker til vores bookmaker-guide: Vikingbet.

Der er flere grunde til at vi har valgt at tage Vikingbet ind i vores samling af anbefalede bookmakere, og primært deres vidtspændende spiludvalg og den soliditet de har i baghånden, har været vægtige grunde. Trods mindre end et år på bagen, har Vikingbet en god baggrund som en skandinavisk udløber af den engelske bookmaker Victor Chandler, og på den baggrund samt via vores egne erfaringer, tør vi godt love at Vikingbet er anbefalelsesværdig på "sikkerheden".

Også på det spillemæssige er Vikingbet en bookmaker der er værd at have med i sin samling. Især hvis man er tilhænger af gode odds og/eller specialspil på fodboldkampe. I forbindelse med "store kampe" kan du hos Vikingbet finde op til 17 specialspil på kampene, mens der ved de mere ordinære kampe også ofte er spil på andet end "bare" 1, X og 2.

Endelig har Vikingbet en spilmulighed de kalder for "Draw no bet", som betyder at der kun sættes odds på hjemme- og ude-sejr. Ved uafgjort får man sin indsats retur, hvilket er et vigtigt aspekt for de der gerne vil give lidt køb på oddset mod lidt mere sikkerhed i sit spil, ligesom det er et spændende alternativ til Asian Handicap.

Vikingbet har pt. en 50% cash back bonus, hvor du kan få op til 500 DKK retur af indsatsen på dit første væddemål.

Klik her for at læse præsentationen af Vikingbet, hvor du også kan læse detaljer og betingelser for deres bonus.