En ny spillebørs har set dagens lys i vores bookmaker-guide.

Den irsk baserede spillebørs, BETDAQ, har gennem de sidste par år støt og roligt gjort sit indtog i spilleverdenen, og har på det seneste (især Storbritannien) udgjort en reel trussel mod især markedsledende Betfair*, der om nogen står for en stor del af markedet på spillebørserne. BETDAQ har støt og roligt vundet indpas på markedet, primært på grund af at der hos BETDAQ betales en markant lavere kommission af gevinsterne end hos de øvrige spillebørser på markedet (startende på 3% af gevinsten, modsat 5% mange andre steder). I dag er BETDAQ den 2. største spillebørs på globalt plan.

Vi har på BetXpert.com nu officielt blåstemplet BETDAQ som en absolut anbefalelsesværdig spillebørs med et produkt der i høj grad lever op til de krav der stilles til disse i dag. Udover at du her på sitet kan få alle tænkelige informationer om BETDAQ, kan vi også tilbyde alle vores brugere der åbner en konto hos BETDAQ en attraktiv bonus på lidt over 100 DKK.

BETDAQ kan i sin egenskab af spillebørs tilbyde op til 20% højere odds end de traditionelle bookmakere. Dette lader sig gøre fordi spillerne selv bestemmer til hvilke odds de vil købe og sælge. BETDAQs eksplosive vækst med hundredvis af nye kunder hver uge, giver et yderst attraktivt marked med stigende handel og odds til følge.

For alle de der allerede er bekendte med spillebørser, vil BETDAQ være et godt supplement til porteføljen af spillekontoer. Der er tit store udsving i oddsene spillebørserne imellem, og surewins er absolut en strategi der lønner sig hvis man anvender to eller flere spillebørser.

For alle de der endnu ikke er helt med på spillebørserne og de fordele der er ved at spille hos disse, er BETDAQ´s hjælpefunktion og simple layout meget nyttigt når man som ny i marken skal lære teknikkerne og de enkelte principper bag spillebørser.

Læs mere om BETDAQ og om deres velkomstbonus her