Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det er FC Barcelona mod Paris SG i en direkte duel om førstepladsen i Champions League’s gruppe F – men det er i den grad også Lionel Messi mod Zlatan Ibrahimovic.

 

De to verdensstjerner er således i forrygende målform inden onsdagens storkamp på Camp Nou. I weekenden blev det til endnu et hattrick for den lille argentiner, mens Zlatan fejrede sit comeback efter en længere skadespause med to scoringer mod Nantes.

 

Ifølge Danske Spil* er der dog ingen tvivl om, hvem der trækker sig sejrsrigt ud af den direkte duel mellem de to angribere onsdag aften. Faktisk giver Danske Spil* odds 2,25 på, at Messi scorer mere end den lange svensker – mod 4,70 hvis duellen falder ud til Zlatans fordel.

 

- Vi vurderer, at Messi er ret klar favorit over Zlatan. FC Barcelona har været lidt svingende på udebane, men hjemme på Camp Nou er de en helt anden størrelse, og Messi er inde i en forrygende målscoringsstime med to hattrick imod henholdsvis APOEL og Espanyol på det seneste, siger oddssætter Hans-Henrik Busk Stie fra Danske Spil*.

 

Opgøret - og duellen mellem Messi og Zlatan - bliver ikke mindre interessant af, at der er tale om endnu et gensyn med den tidligere hjemmebane for svenskeren, der forlod Barcelona, Guardiola og Messi under kontroversielle omstændigheder i 2010.     

 

Forrige år måtte PSG og Zlatan se sig besejret af netop Barcelona i kvartfinalerne af Champions League, mens franskmændene tog det første stik i den omvendte kamp i september.