Når Manchester City lørdag eftermiddag tager mod Newcastle står der meget på spil for begge klubber idet City prøver at undgå nedrykning hvorimod Newcastle stadig har en god mulighed for at opnå den forjættende fjerdeplads som kan give adgang til Champions League.

Hjemmeholdet har haft en rigtig skidt sæson og bliver nedrykningen en realitet er det ikke utænkeligt at Kevin Keegan skal kigge sig om efter ét nyt job. Specielt hjemme på City of Manchester Stadium har holdet skuffet og man har kun vundet tre ud sytten hjemmekampe i Ligaen i denne sæson.

Newcastle derimod har med Sir Bobby Robson ved roret overrasket i denne sæson hvor holdet også er nået til semifinalen i UEFA Cup’en hvor man i næste uge spiller returopgør mod Marseille. The Magpies har ikke tabt i de sidste syv kampe men er ikke specielt overbevisende på udebane så det er ikke en umulig opgave for Manchester City som dog må undvære Steve McManaman til kampen.

Alt i alt en kamp hvor der står rigtigt meget på spil og hvor ingen af holdene kan være tilfredse med uafgjort, så der er grundlag for en rigtig intensiv og spændende gang fodbold.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt handles en sejr til Manchester City i skrivende stund til odds 2,66 og uafgjort udbetaler odds 3,40. En sejr til Newcastle belønnes med odds 2,98 hos Betfair*.