Og at både Inter og FC København valgte at gøre det og sikre sig sejre på scoringer i de døende minutter, betød fin gevinst til en spiller fra Næstved.

Den dygtige spiller vekslede således en 100 kroners lap til 20.000 dejlige danske kroner hos det danskejede betting selskab BET24

Ni kampe! lige på havde spilleren markeret ud på sin kupon, og da Lyon kort før klokken 11 i aftes kunne række armene i vejret efter 1-0-sejr i Strasbourg, røg der utvivlsomt også en hånd eller to i luften i hjemmet i Næstved.

Men han måtte da også gå grueligt meget igennem i løbet af søndagen, og kuponen så faktisk ud til at være mislykket inden første kamp nærmest var slut.

Således havde spilleren udpeget Inter som vinder i Perugia, men fem minutter før tid førte værterne helt fortjent 2-1, indtil Thomas Helvegs klub med to meget sene scoringer vendte billedet og nappede alle tre point med hjem til modebyen.

Små tre timer senere måtte spilleren atter gå igennem et par nervepirrende minutter, da det så ud til at Frem overraskende snuppede point i Parken.

Men på en scoring på straffespark et par minutter før sidste fløjt sikrede Alvaro Santos hovedstadsklubben alle tre point, og sørgede for at spilleren fra Næstved kunne sætte endnu en ring om et korrekt tegn - en ring der altså fire timer senere havde selskab af otte andre.