Ladbrokes slikker i dag sårene efter Manchester City's dramatiske FA Cup comeback i går aftes – men Ladbrokes er trods alt lettede over det ikke gik meget værre!

Ladbrokes tilbød måske markedets bedste odds på Manchester City som vinder til odds 4.30 og Ladbrokes har efter kampen udbetalt gevinster for et samlet beløb I millionstørrelsen.

Manchester City-sejr på 4-3 stod i odds 101, mens City til at vinde 4-3 med Ledley King som første målscorer stod til odds 1001. Heldigvis var der kun en håndfuld spillere der havde satset på 4-3 til City og der var ingen der havde spillet på King som første målscorer og resultatet 4-3.

Ladbrokes lukkede for Live betting på kampen da Tottenham førte 3-0 i halvlegen. Oddset på Manchester City som vinder var på det tidspunkt odds 251. Hvis Ladbrokes havde haft dette odds åben kunne gevinstudbetalingen have været på over 5 millioner DKK

Mulighed for at spille Live betting blev genåbnet I 2. halvleg I det 63. minut da Spurs førte med 3-2, City gav på dette tidspunkt odds 21 som vinder. I det 80. minut da det stadig stod 3-2 til Spurs, gav City 29 gange pengene igen.

På selve White Hart Lane har Ladbrokes, via sin Betting shop på stadion, alene udbetalt over en halv million DKK til jublende City fans. Som vel har haft en af de bedste ture hjem til Manchester!