Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I 2017 kommer Kevin Magnussen til at kæmpe mod Romain Grosjean i Haas-teamet, og Danske Spil* ser franskmanden som favorit i den team-duel.

Kevin Magnussen og det amerikanske F1-hold Haas offentliggjorde forleden, at de har indgået kontrakt for de kommende sæsoner.

Danske Spil* har kigget nærmere på den spændende 2017-sæson i Formel 1, og det er med en vis skepsis i forhold til Kevin Magnussens chancer for succes.

- Vi vurderer overordnet, at Magnussen kan snige sig med i top 15 i den samlede VM-stilling, og at han kommer til at tabe den indbyrdes duel med Grosjean, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, og uddyber:

- Selvom Haas har haft et bedre 2016 end Renault, går vi ud fra, at Renault kommer til at nærme sig Haas' niveau og fart. Haas og Magnussen bliver en del af det brede felt, der i de fleste løb vil kæmpe om placeringerne fra 10-15.

Den interne kamp på Haas-teamet, kampen mod franske Romain Grosjean, bliver hård for danskeren, mener Danske Spil*.

- Grosjean har fået ret meget ud af Haas-raceren i år, og så er han efterhånden en ret erfaren F1-kører. Vi tror, at han har en anelse mere kvalitet end Magnussen, og at danskeren derfor må se sig slået i den samlede stilling af Grosjean, siger Peter Emmike.

Danske Spil* tilbyder odds 1,33 på, at Grosjean vinder Haas-duellen, mens spillere får odds 3,00 på, at Magnussen slutter højere i VM-stillingen end Grosjean.

Spiludbyderen tror imidlertid, at Kevin Magnussen får et bedre 2017 end teamkollegaen hos Renault i denne sæson, Jolyon Palmer. I den duel henter man nemlig odds 1,33 på, at Magnussen slutter bedre end Palmer i den samlede stilling mod 3,00 i forhold til det omvendte udfald.

Se det massive udvalg af Magnussen-specials hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/motorsport/formel-1/formel-1-2017