Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Bendtner uden mål i landskampstøvlerne

Det danske fodboldlandshold står de kommende dage over for to særdeles vigtige kampe i jagten på en billet til EM 2016. Lørdag gælder det Albanien på udebane, inden de rød-hvide hjemme i Telia Parken tirsdag aften møder Cristiano Ronaldo og Portugal.

Skal det blive til dansk succes i de to opgør, så peger mange på, at Wolfsburg-angriberen Nicklas Bendtner skal finde tidligere tiders målform frem, men ifølge Danske Spil* er det alt andet end sikkert, at Bendtner finder vejen til netmaskerne.

Danske Spil* giver således blot pengene 1,60 gange igen, hvis Bendtner ikke formår på kommer på måltavlen i nogle af de to EM-kvalifikationskampe.

Til gengæld er der højere odds at hente, hvis Bendtner scorer ét eller flere mål. En enkel eller to Bendtner-scoringer giver nemlig odds 2,10, mens der er odds 22,00 at hente, hvis Nicklas Bendtner scorer mindst tre gange i de to kampe.

- Bendtner er langsomt, men sikkert ved at komme i omdrejninger, men vi mener fortsat, at han er et stykke fra topformen, og derfor anser vi det for mest sandsynligt, at han ikke scorer nogle mål i de to kampe. Det er også værd at bemærke, at det er to vanskelige opgaver, der venter det danske landshold, så vi kommer næppe til at se mange danske scoringer i nogle af kampene, vurderer Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil*.

Danske Spil* har også odds på, at Bendtner scorer hattrick i en af landskampene. Oddset på et hattrick mod Albanien er 60,00, mens mindst tre Bendtner-scoringer i kampen mod Portugal giver odds 75,00.

Tager Bendtner straffe?
Endelig har der med Daniel Aggers fravær i udekampen været debat om, hvem der så skal sparke, hvis Danmark skulle få tildelt straffespark.

Også her er Danske Spil* klar med odds på, at Bendtner tager hovedrollen. En Bendtner-scoring på straffe mod enten Albanien eller Portugal giver således pengene 6,50 gange igen.

Oddset: Tre ud af fire tror på dansk sejr i Albanien

Lørdag aften møder Danmark Albanien på udebane i en interessant og vigtig EM-kvalifikationskamp. Men selvom albanerne viste klassen ved at besejre Portugal i deres første EM-kvalkamp, så er Oddset-spillerne ikke i tvivl om, at det bliver en rød-hvid sejr i Tirana.

Lige knap tre ud af fire har således spillet en dansk sejr på Oddset, fortæller Danske Spils oddssætter Morten Overgaard.

- 73 procent af alle indskuddene er placeret på dansk sejr, så der er en god portion tiltro til Danmark. Vi tror dog godt, at det kan blive svært for Danmark at få en sejr med hjem, for Tirana er et svært sted at spille, og så mangler Danmark en vigtig brik i forsvaret i og med, at Daniel Agger har meldt afbud, siger Morten Overgaard.

13 procent af Oddset-spillerne har spillet på en sejr til Albanien, mens 14 procent tror på krydset.

Dansk sejr giver odds 2,15 hos Danske Spil*, mens albansk sejr giver odds 3,40. En pointdeling mellem mandskaber giver pengene 3,30 gange igen.