Hele 53 gange blafrede netmaskerne i første gruppespilsrunde i Champions League (16 kampe). Hvordan går det i denne uges runde?

Et svensk plankeværk (keeper Johan Wiland) gjorde hvad det kunne for at holde den samlede målscore nede i Parken, og FC Københavns 1-1 mod Juventus var da også blandt de scoringsfattigste kampe i første grupperunde for to uger siden. Men generelt var runden smækfyldt med mål. I alt 53 blev det til i 16 kampe - et snit på 3,3 mål per opgør.

Usædvanligt højt. Til sammenligning blev der scoret henholdsvis 36, 37, 44, 32 og 43 mål i første gruppespilsrunde i de fem foregående sæsoner (2008/09 - 2012/13).

Tilfældigheder, eller har vi gang i en særligt målrig Champions League-sæson? Sjovt nok skal Wiland og FCK i anden runde møde Real Madrid der stod for første rundes mest måltunge kamp: 6-1-sejr (tre mål af Cristiano Ronaldo) hos Galatasaray i Tyrkiet. Det lykkedes mod Juventus, men kan københavnerne også holde Real-superstjernerne fra fadet på Santiago Bernabeu?

Her følger en oversigt over kampene i anden runde - med link til Match Center (nyheder, odds, statistik, debat, tips etc) og med et kig på markedets bedste odds for Over 2,5 mål.