Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Natten til mandag finder dette års Grammy-uddeling sted, og her er popgruppen Lukas Graham nomineret til hele tre awards i kategorierne Årets Indspilning, Årets Sang, og Bedste pop duo/gruppe optræden. Det er alle steder for nummeret ’7 years’.

Hos Danske Spil* tror man dog ikke, at gruppen løber med en af de eftertragtede statuetter.

”Lukas Graham er oppe mod den helt tunge verdenselite til Awardshowet, hvor de både skal overgå store navne som Adele, Beyonce, Justin Bieber og Rihanna i kategorierne, så derfor tror vi desværre ikke, at de løber med en statuette,” fortæller Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil*.

Adele giver således odds 1,55 i kategorien Årets Indspilning, hvor Lukas Graham giver odds 13. Mathias mener dog ikke, at gruppen står helt uden chancer.

”Lukas Graham skal faktisk spille til selve showet, og det er de største hits igennem året, der optræder til showet. Det er dog ikke en garanti for, at de får en pris med hjem, men det kan da godt være, vi er lidt mere pessimistiske her i Danmark, end de er ovre i USA,” siger oddssætteren.

Han tilføjer, at gruppen er en dark horse i Bedste pop duo/gruppe optræden, hvilket oddset på 5,5 også indikerer.

”Hvis vi skal tage danskerbrillerne på, så håber vi, at Lukas Graham løber med en statuette, og det er nok også den mest realistiske kategori, hvis gruppen skal vinde, men vi må nok være realistiske og sige, at de ikke løber med en,” siger oddssætteren.

Tror man på, at Lukas Graham vinder en award uanset kategorien, og dermed også går i fodsporene på Bent Fabricius-Bjerre og hans nummer Alley Cat, så giver det odds 2,9.