Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Der venter den danske Superliga-klub Brøndby en svær opgave, når holdet fra den københavnske vestegn onsdag aften spiller sidste testkamp inden weekendens Superliga-premiere.

Modstanderen er nemlig mægtige Liverpool, der har den tidligere Brøndby-stopper Daniel Agger i truppen. Testkampen er med til at markere Brøndbys 50 års jubilæum som fodboldklub – men hvis man spørger Oddset-spillerne, så bliver der ikke meget at feste over for de blå-gule og deres fans.

- Oddset-spillerne er overhovedet ikke i tvivl om, at Liverpool kommer til at vinde kampen. Som det ser ud nu, så er mere end 90 procent af alle indsatserne på kampen sat på en Liverpool-sejr, fortæller Morten Overgaard, oddssætter hos Danske Spil*.

Danske Spil* giver odds 1,82 for favoritsejren til Liverpool. Et uafgjort resultat giver odds 3,50, mens en Brøndby-sejr giver pengene 3,75 gange igen.

- Selvfølgelig skal Liverpool være favorit i et matchup mod en dansk Superliga-klub. Det ser ud som om, at Liverpool kommer til Danmark med et fornuftigt mandskab, men dog uden et par af de helt store profiler som Sterling og Gerrard. Man skal huske på, at testkampe altid er svære at spå om, så selvom Oddset-spillerne mener, at Brøndby er chanceløse, så vi mener ikke, at de er helt uden chancer for et godt resultat, siger Morten Overgaard.

Brøndby-Liverpool bliver spillet onsdag aften klokken 18.00 på Brøndby Stadion. 

Husk at sæt dit spil på kampen hos Danske Spil*.