Lørdag eftermiddag står der rigtigt meget på spil for hjemmeholdet når Fulham kommer på besøg. Sæsonen for Liverpool har hidtil været meget skuffende og skal klubben have oprejsning er det nødvendigt at man opnår den fjerdeplads i Premier League som giver mulighed for kvalifikationsspil til næste sæsons Champions League.

Liverpool har tabt de sidste to kampe i Ligaen og specielt hjemmenederlaget til Charlton var en streg i regningen, og hvis ikke der hurtigst bliver rettet op på skuden og man opnår den forjættende fjerdeplads kan man nok forvente at fyringerne ”sidder løst” i klubben når sæsonen er overstået.

Gæsterne fra Fulham har egentlig haft en ganske god sæson og holdet har stadig chancen for at kvalificere sig til en af de europæiske turneringer næste sæson. En sejr over Liverpool vil endda give en realistisk mulighed for at opnå den eftertragtede fjerdeplads, så træner Chris Coleman vil uden tvivl have opildnet sine spillere til at give den en ekstra skalle mod Liverpool.

Statistisk set er det dog Liverpool som har fordelen idet Fulham aldrig har vundet på Anfield Road, men det kan der jo blive lavet om på lørdag eftermiddag omkring kl. 17.45.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man som i alle Premier League kampe kan spille helt til sidste dommerfløjt udbetaler en sejr til Liverpool i øjeblikket til odds 1,65, uafgjort giver odds 4 og en sejr til Fulham belønnes med odds 6,6 hos Betfair*.

Tror man at det bliver en kamp hvor der scores under 3 mål handles dette til odds 2,03, hvorimod 3 mål eller derover udbetaler odds 1,93 hos Betfair*.