Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Niklas Landin er startet VM i forrygende form. Danske Spil* tror, at målmandens redningsprocent forbliver høj i resten af turneringen.

Niklas Landin præsterede en redningsprocent på vilde 48, da Danmark mandag aften slog Sverige i nøglekampen i VM's gruppe D.

Keeperens turneringssnit ligger nu på 43, og Danske Spil* tror, at Landin fortsætter storformen i resten af turneringen.

Således har Danske Spil* odds 1,80 på, at Landin slutter turneringen med en redningsprocent på over 37,5 mod 1,90 på det modsatte udfald.

- Vi tror, at han lander på en samlet redningsprocent på over 37,5, hvilket ville være imponerende. Til sammenligning stod Landin på lige omkring 30 procent til OL sidste år, og dengang havde vi også indtrykket af, at han stod fremragende, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Vores forsvarsspil har varieret i niveau indtil nu i turneringen, så han er i den grad blevet udfordret. Han har reddet mange 100 procent-chancer, så han virker varm, siger Peter Emmike.

Med sejren over Sverige bragte Danmark sig i en rigtig god position i forhold til det videre forløb i turneringen.

Med to sejre i de sidste to kampe ser det ud til, at Danmark først kan møde de helt store turneringsfavoritter fra Frankrig i finalen, og netop en finaleduel mellem Frankrig og Danmark er det mest sandsynlige, vurderer Danske Spil*.

- Vi tror, at Frankrig og Danmark vinder deres resterende gruppekampe, og så er vejen ellers banet for begge hold til endnu en drømmefinale, siger Peter Emmike.

Spillere får odds 2,05, hvis de tror på en finaleduel mellem Frankrig og Danmark. Frankrig og Spanien i finalen giver odds 4,25.

Se alle Danske Spils VM-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/h%C3%A5ndbold/international/vm-(herrer)?Intcmp=oddset_venstre_menu_vm_herre