For yderligere at styrke tilbudet til eksisterende og kommende partnere i B2Bs Poker netværk, er der nu lanceret en webbaseret Java klient. Klienten gør at Unibet-kunder ikke længere er nødt til at downloade software på deres computer for at spille poker. Java klienten kan dermed også benyttes hos brugere af Mac og Linux.

I et visuelt medie som Internettet er enkelthed og tilgængelighed meget vigtige faktorer. Ved at have to typer poker klienter, kan B2B Poker og dermed også Unibet* tilbyde det bedste af to verdener for både Mac- og PC-brugere. Den øgede tilgængelighed gør at Unibet* fremover kan nå endnu lettere ud til flere poker-spillere.

- Det absolut vigtigste mål for B2B Poker er at give vores partnere og spillere i poker-netværket en platform, som opfylder deres høje krav til hurtighed, enkelthed og tilgængelighed. Vores nye Java klient er et godt eksempel på, hvordan vi opfylder det krav, siger Stefan Mahlstein, direktør for B2B Poker AB.

- Som udbyder af poker er det selvfølgeligt vigtigt, at kunne tilbyde sine kunder en god og sikker poker klient. Lige så vigtigt er det dog, at have et stort netværk af pokerspillere, så dine kunder altid kan finde nogle at spille med. Den øgede tilgængelighed vil uden tvivl gøre vores pokernetværk endnu mere interessant for flere, og jeg ser derfor dette som en rigtig positiv lancering for både Unibet* og vores kunder, udtaler Ole Hetman, Marketingchef hos Unibet*.