Indrømmet: Midtugens EuroXpert kupon fulgte sin egen og Murphys lov noget mere end vi og alle deltagerne i konkurrencen havde behøvet!

Det viste sig desværre at flere af udsagene på kuponens kampe var behæftet med dobbelt-tydighed og selvmodsigelser, og selvom vi nu har truffet en endelig afgørelse om de gældende resultater for alle kampene, skal denne afgørelse nok medføre vantro og tvivl blandt dem der føler sig tilsidesat af afgørelsen.

Lad det være sagt med det samme: Vi beklager at vi ikke havde den store lup tilstrækkeligt nok fremme inden kuponen blev søsat, så vi kunne have undgået de udsagn med potentiel tvivl om udfaldet. Nogle deltagere vil føle sig snydt, men havde vi afgjort resultaterne anderledes, ville endnu andre føle sig snydt. En svær situation, som vi desværre selv har sat os selv og konkurrence-deltagerne i, men vi forsikrer at alle kommende kuponer i lignende konkurrencer vil blive dobbeltchecket fra ende til anden, så en lignende situation undgås!

Afgørelserne
De kontroversielle afgørelser angår følgende kampe i konkurrencen:

Kamp 6. Barcelona-Liverpool: Deco scorede første mål i kampen. Han er brasiliansk statsborger (ved siden af det portugisiske statsborgerskab han fik tildelt i 2002), og på trods af at han til dagligt spiller på Portugals landshold, har betragter vi ham også som sydamerikaner, og har dermed ladet udsagn 2 for kampen stå som opfyldt.

Kamp 11. Osasuna-Bordeaux: Kampen gik i forlænget spilletid. Da intet specifikt var anført ved kampen, er det jf. konkurrencereglerne resultatet efter ordinær spilletid der er gældende. Ved udløbet af denne, var Osasuna ikke kvalificeret til 1/8-finalerne, og udsagn 2 er derfor ikke opfyldt. Jf. samme regler tæller scoringen i forlænget spilletid ikke med i konkurrencen, hvorfor udsagn 3 heller ikke er opfyldt.

Vi understreger endnu en gang at vi vil gøre os umage med at lignende situationer ikke opstår igen!

De heldige vindere
Konkurrencen blev pga. blot 12 kampe, mod tidligere 16 kampe, en del tættere end tidligere. Helt i toppen skilte to deltagere sig dog ud med 17 points, og efterlod et mindre felt med 16 points bag sig.

De 6 præmievindere på kupon 6 blev som følger:

1. Morten Espersen 17 p. (1000 kr.)
2. Kenneth Hansen 17 p. (600 kr.)
3. Claes Petersen 16 p. (500 kr.)
4. Per Schaumburg Jakobsen 16 p. (400 kr.)
5. Christian Wigh 16 p. (300 kr.)
6. Thomas Hedebrandt 16 p. (200 kr.)

Vi ønsker tillykke til vinderne, som alle bliver kontaktet i løbet af de kommende dage med information om præmieudbetaling (indsat på en konto hos konkurrencens præmie-sponsor, Scandic Bookmakers).

Alle resultater fra de 12 kampe på kuponen kan ses sammen med alle deltageres placeringer på http://www.betxpert.com/competitions/cl

EuroXpert konkurrencen vender tilbage igen om godt og vel en uge, når vi lægger kuponen til returkampene i Champions Leagues 1/8-finaler online op til næste weekend. Igen vil vi krydre de 8 kampe fra CL med 4 UEFA Cup, og kuponen vil dermed blive afviklet fra d. 6.-8. marts.

Om EuroXpert konkurrencerne
EuroXpert konkurrencerne afvikles som selvstændige konkurrencer med fokus på Champions League. I hver konkurrence er der 3.000 kr. på højkant, sponseret af Scandic Bookmakers. Der kåres 6 vindere for hver kupon, og konkurrencen har således ingen "samle-konkurrence".

På hver kupon skal man gætte et rigtigt udsagn for hver af de kampe der spilles i Champions League i den pågældende spillerunde. Der er ikke tale om traditionelle "tips-kuponer" - i stedet gælder det om at gætte mellem 3 forskellige udsagn for hver af kampene. Når man sætter sit tip gælder det både om at ramme rigtigt. Hver kamp indeholder udsagn der kan give 1, 2 eller 3 points, men pas på - jo flere points man går efter, des mindre er sandsynligheden for at det indtræffer...

Læs mere om http://www.betxpert.com/competitions/cl