Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Med sin scoring i 2-2-kampen mod Ghana skød Miroslav Klose sig op på siden af brasilianske Ronaldo som alletiders mest scorende spiller ved VM.

Både Klose og Ronaldo har nu nettet 15 gange under en VM-slutrunde – men den tyske bomber har gode muligheder for at overhale Ronaldo på listen over VM’s mest scorende spillere.

Selvom Klose pt. bruger mest tid på at varme bænken på landsholdet, så vurderer Danske Spil* i hvert fald, at den tyske veteranangriber nok skal komme på måltavlen mindst én gang mere i Brasilien.

- Han har et fuldstændig vanvittigt målgennemsnit ved VM. 15 mål i 20 kampe siger alt om Kloses målnæse, så selvom vi forventer, at Joachim Löw fortsat vil spille med Mario Götze og Thomas Müller som sine to offensive folk, så mener vi, at Klose skal være pæn favorit til at score mindst ét VM-mål mere i Brasilien, og dermed altså også slå Ronaldos målrekord, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil*.

Scorer Miroslav Klose mindst ét mål mere ved VM 2014, så giver Danske Spil* odds 1,55. Får vi ikke Klose at se i målscorerens rolle, så er oddset 2,30.

- Tyskland ser skarpe ud ved VM og er allerede videre fra deres pulje. Tyskerne kommer altså mindst til at spille to kampe mere, og når de i 1/8-finalen formentlig kommer til at stå over for enten Algeriet eller Rusland, så har de også gode chancer for at ramme kvartfinalen. Her venter Frankrig formentlig i en svær kamp, men tyskerne står alt i alt som store favoritter til at spille mindste tre kampe mere ved VM – og med fornuftige chancer for at komme helt op på fem kampe mere. Det vil give Klose masser af chancer for at komme ind og vise sit værd, vurderer Hans-Henrik Busk Stie.

Hvor mange mål laver Miroslav Klose ved VM 2014?
Præcist 1: Odds 2,30
Mindst 2: Odds 1,55

Sæt dit spil hos Danske Spil*.