Han fester med rappere som Drake og Rick Ross, har et voldsomt temperament, er arrogant, og er blevet anholdt for bar-slagsmål. Han er blandt de største football-talenter nogensinde, men alligevel betragter flere NFL-hold nu ´Johnny Football´ som undraftable.

Texas har et helt specielt forhold til football, og der er udbrudt ren Johnny Football-feber.

Hos Texas A&M University har de en meget speciel, ung quarterback rendende, Johnny Manziel, også kendt som "Johnny Football".

"Johnny Football really can do it all"

Johnny Manziel førte i første college-år A&M Aggies til college-finalen Cotton Bowl på det enorme Cowboys Stadium. Ved halvleg var A&M Aggies foran med 14-13 mod Oklahoma Sooners, men så viste Manziel, hvorfor han er det varmeste navn i college-football.

Johnny Football løb selv for to touchdowns, 229 yards (Cotton Bowl rekord) og kastede også til to yderligere touchdowns og Texas A&M vandt finalen med en knusende 41-13 sejr i ren Johnny-show.

Manziel er en såkaldt dual-threat quarterback, der ofte improviserer og tager drastiske løb. Han slog rekorden for antal total yards (3419 passing yards, 1181 running yards og 24 touchdowns) og blev den første freshman nogensinde, der har vundet det prestigefyldte Heisman-trofæ som årets college-spiller.

Lad os se lidt af, hvad Johnny kan i denne highlights video.

Manziel er igen kørt i stilling til at tage endnu et Heisman-trofæ i denne sæson som sophomore, andenårsstuderende. Så hvorfor står NFL-holdene ikke i kø for at drafte superstjernen Johnny Football?

"Johnny Football? Johnny Trouble is more like it"

Manziel er ikke den typiske QB; han er ikke videre høj og har ikke en stærk kastearm, og så er han pokkers uforudsigelig.

Den type quarterbacks har vi dog set flere af i NFL. Bekymringerne hos NFL-holdene er specielt vedrørende "off-the-field questions", der kan holde Johnny Manziel fra at blive udvalgt, når han efter denne college-sæson forventes at indgå i NFL-draften.

20årige Manziel bliver kaldt for umoden og uden for kontrol. Han blev anholdt for et slagsmål udenfor en bar i College Station, og Johnny Manziel kan ikke helt styre temperamentet, han har alkohol-problemer og både hans forældre og A&M head coach Kevin Sumlin har sendt ham til psykolog og alcohol counselor.

"Johnny drinks to deal with the stress" var meldingen fra Johnny´s far, Paul Manziel. 

Men rådgivningen droppede Johnny Manziel dog ret hurtigt og forsatte med at feste med model-kæresten på Spring Break i Cabo San Lucas og tog også til Mardi Gras i New Orleans, samtidig med at hans twitterkonto er fyldt med partybilleder, hvor denne store football-superstar hænger ud med rapperne Drake, 2 Chainz, Rick Ross og NBA-stjernen Lebron James.

Han fejrede Cotton Bowl-sejren ved at tage på kasino og han var med i The Today Show sammen med Megan Fox, og blev også spottet courtside til Heat-Mavericks NBA-kampen.

Som vinder af Manning Award, som bedste quarterback skulle Manziel denne sommer have været coach ved Manning Passing Academy, men valgte at feste med Alabama QB McCarron og mødte ikke op til næste dags træning. Senere meddelte Manziel, at han trak sig som fra Peyton Mannings camp, officiel forklaring var helbredsårsager, men der er rygter om alkoholmisbrug og psykiske problemer.

Er Johnny Manziel 'Undraftable'?

Spørgsmålet er nu, hvilket af de 32 NFL-hold tør satse på den selvdestruktive Johnny Football, når der skal draftes rookies til maj næste år. Manziel bliver mandsopdækket i Texas A&M University af personlige rådgivere, agenter, advokater og coaches, der alle forsøger at beskytte den unge superstjerne fra at miste jordforbindelsen og holde ham fokuseret på football og forberede ham på NFL.

I seneste kamp for Texas A&M Aggies kastede Johnny Manziel for 464 yards og 4 touchdowns mod Alabama, der dog alligevel tog en 49-42 sejr og Johnny Football indkasserede dermed sæsonens første nederlag. Han er klar til at tage revanche på Reynolds Razorback Stadium denne lørdag mod Arkansas Razorbacks.

NFL-scouts vil helt sikkert være på plads for at se denne Texas quarterback-sensation, men er der plads til Johnny Football i NFL?

Læs mere om Johnny Manziel i denne ESPN-artikel.