Søndag spilles det traditionsrige indendørsstævne B.T. Cup for syvende år i træk, og det med OB som mange eksperters favoritter.

Men oddssætterne på det danskejede spilleselskab BET24.com er ikke så sikre på de odenseanske fodboldben, og har blot gjort De Stribede til delt 4. favorit sammen med AaB og FC København.

Det betyder, at man kan få enestående odds 8,00 på OB som en kommende vinder af stævnet, der som bekendt kan følges live på TV2 Zulu.

BET24.com har naturligvis også odds på kampene i Brøndby Hallen, og her har der været sjælden stor uenighed på markedet omkring betydningen af de nye regler.

Turneringen blev sidste år kritiseret for at have for mange kedelige kampe, fordi reglerne gav holdene god mulighed for at spille "fedtspil" og satse hårdt på defensiven.

Den kritik har arrangørerne taget til sig, og derfor har man ændret i reglerne til dette års turnering hvilket betyder, at hvert hold skal holde en mand over midten og at målmændene nu kun må parere og ikke holde bolden i hænderne.

I modsætning til andre spilleselskaber tror man på BET24.com, at disse ændringer vil skabe færre uafgjorte kampe og derfor har selskabet valgt at se stort på statistikker fra de tidligere års kampe i B.T, Cup og giver derfor mindst odds 4,00 på pointdelinger.