Sidste år vandt superstjernen Cristiano Ronaldo FIFAs pris for årets bedste mål og nu er de 10 nominerede så blevet offentliggjort for 2010. Æren vil blive bestemt af FIFA.com’s brugere, det er derfor fans der bestemmer, hvem der har givet os årets bedste mål.

Bookmakeren Ladbrokes har sat en anonym svensk 1. divisions spiller som favorit til at vinde over verdensstjerner som Messi, Robben og Nasri. Linus Hallenius er navnet der er favorit til odds 3.50.

Se Linus Hallenius' mål her:

Et mere frækt bud er den japanske U-17 kvindelige landsholdsspiller Kumi Yokoyama, der under VM for U-17 næsten lavede en kopi af Zlatan Ibrahimovic’s legendariske mål for Ajax, hun giver nemlig hele odds 11.00 gange pengene igen:

Video af alle 10 mål

Du kan se alle 10 kandidat-mål til årets "FIFA Puskas Award" på FIFA's hjemmeside her: http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html

Ladbrokes danske chef Richardt Funch udtaler: "At score årets mål er en utrolig ærefuld titel og det er en fornøjelse at se, at listen indeholder 10 fantastiske mål. Så det bliver helt sikkert et tæt opløb. Men når man ser Linus Hallenius mål, er man ikke i tvivl om, at det er noget helt fantastisk. Derfor er han også klar favorit hos os til odds 3.50."

"Men man skal aldrig glemme altid populære Messi, der med en flot dribletur, har lavet endnu en perle. Derfor har vi også ham blandt favoritterne til odds 6.00 gange pengene tilbage."

Prisen vil blive overrakt d. 10. januar 2011 sammen med prisen for årets fodboldspiller FIFA Ballon D’Or i Zürich.

Aktuelle odds på FIFA goal of the year, Ladbrokes

Linus Hallenuis 3.50

Matthew Burrows 5.50

Lionel Messi 6.00

Arjen Robben 8.00

Hamit Altintop 9.00

Samir Nasri 11.00

Kumi Yokoyama 11.00

Giovanni Van Bronckhorst 13.00

Neymar 13.00

Siphiwe Tshabalala 15.00