Efter stort set at være dømt til nedrykning for et par uger siden har Leeds via tre sejre i de sidste fire opgør pustet nyt liv i håbet om også at spille i Premier League i næste sæson.

Tirsdag aften er Everton på besøg på Elland Road og kan Leeds få tre point mere på kontoen efter aftenens kamp så ser det for alvor positivt ud for træner Eddie Gray og hans mandskab.

Gæsterne fra Everton vandt 3-1 over Tottenham i fredags, men har ikke været i specielt god form på udebane hvor man ikke har vundet de sidste 7 kampe hvoraf tre er endt uafgjort.

I sidste sæson vandt Everton 1-0 på Elland Road men det var faktisk også deres første sejr i ligaen på de breddegrader siden 1951. Til aftenens kamp har Everton Wayne Rooney tilbage efter karantæne hvilket styrker holdets offensive kvaliteter betydeligt, spørgsmålet er så om det er nok mod et Leeds mandskab som opildnet af et fanatisk hjemmepublikum vil kæmpe alt hvad de har lært for at sikre yderligere tre point.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt giver en sejr til Leeds i øjeblikket til odds 2,24, uafgjort handles til odds 3,40 og en sejr til Everton belønnes med odds 3,60 hos Betfair*.

Tror man at det bliver en kamp hvor der scores under 3 mål giver dette odds 2,04 hos Betfair*, hvorimod 3 mål eller derover udbetaler odds 1,92.