Efter weekendens fantastiske afslutning på US Master hvor Phil Mickelson vandt sin først Masters er PGA Touren nu nået til MCI Heritage på Hilton Head.

Og måske kan det være at Ernie Els får revanche efter han i søndags havde været så tæt at vinde US Masters for kun at se Mickelson sænke et svært putt på 18 hul og dermed løbe med titlen.

Helt nemt bliver det dog ikke og specielt Davis Love som har vundet denne turnering 5 gange tidligere må også forventes at blande sig i toppen. Efter et par katastrofale runder i sidste uge har Thomas Bjørn valgt at melde afbud til turneringen så hvis man vil spille på en spiller med skandinavisk islæt kunne det være Jesper Parnevik. Svenskeren gik sidste år på denne bane sin laveste runde på hele sæsonen i 64 slag, og efter en pause i weekenden er det muligt at Parnevik er ”fit for fight”.

Andre muligheder er sydafrikaneren Retief Goosen eller den amerikanske veteran Jay Haas som endnu ikke har missed cuttet i denne sæson.

Hos verdens største spillebørs Betfair* er Davis Love i øjeblikket favorit til odds 7,6 hvorimod Ernie Els udbetaler odds 8,8. En sejr til Goosen giver odds 21, Parnevik odds 55 og Haas odds 65,

Hos Betfair* er der som altid mulighed for at spille på MCI Heritage helt til sidste putt søndag, og da turneringen samtidig vises på Viasat Sport er der masser af spænding i vente for kunderne hos Betfair*.