Lørdag klokken 13.30 mødes top og bund i Premier League på Old Trafford hvor hjemmeholdet tager imod Blackburn.

Blackburn som startede sæsonen med en imponerende 5-1 sejr over Wolverhampton har siden skuffet og ligger nu på en femtesidsteplads i Ligaen, en placering som ganske givet ikke passer manager Souness og hans skotske temperament særlig godt.

Manchester United er som altid store favoritter på hjemmebanen, men det er værd at bemærke at en lang række af holdets spillere i ugens løb har spillet for deres respektive landshold så måske sidder der lidt "ømhed i benene".

United tabte i oktober måned hjemme til Fulham så helt uovervindelige er de ikke på Old Trafford, og hvis Blackburn kan få spillet til at fungere på højeste niveau ligger der måske nogle kærkomne point og venter.

Hos verdens størst spillebørs Betfair* giver en sejr til Manchester United i øjeblikket odds 1.32. Et uafgjort resultat handles til odds 5,70 og en sejr til udeholdet Blackburn belønnes med odds 15,50.

Som så mange af de andre sportsbegivenheder Betfair* dækker, kan du spille på kampen mellem Manchester United og Blackburn helt indtil sidste dommerfløjt.