Efter to uger i træk med paladsrevolutioner på ugens sidste dag, lykkedes det denne søndag for den førende i OddsXperts uge-konkurrence at holde fast i sin førsteplads. Men andenpladsen skiftede ejermand.

"Myth" havde 8,5 point efter lørdagens runde hvor han ramte odds 3,2 for krydset i Blackburn-Fulham (1-1). Og søndag satte han yderligere 0,8 ind på sin konto med FC Københavns 2-0-hjemmesejr over Brøndby (odds 1,8). 9,3 var nok til at holde fast i førstepladsen.

På andenpladsen kom "Collymore" der landede på 9,05 point efter også at have ramt FCK-sejren søndag. Det var nok til at overhale "TrineTheWinner" der havde 8,4 point før søndagen, men gled ned på 7,4 for et forfejlet krydstip på Feyenoord-Ajax (1-2).

"Myth" og "Collymore" belønnes med henholdsvis 700 og 300 kr der indsættes på en Sportingbet-konto. Trine og de øvrige 371 deltagere i uge 37 må prøve igen i denne uge.

Vinderne får en mail fra BetXpert.


Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.