Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Emilie Esther er Danske Spils storfavorit til fredag at vinde denne sæsons X Factor-finale i Herning.

Da Citybois højest overraskende blev sendt ud af seerne i X Factors semifinale, synes vejen banet til X Factor-trofæet for Remees 15-årige sangerinde. Oddset er 1.30 på det nordjyske sangtalent, hvilket oddsansvarlig hos Danske Spil* Peter Emmike uddyber:

- Vi ser Emilie som storfavorit i X Factor-finalen. Emilie har som den eneste af de tre finaledeltagere ikke prøvet at stå i farezonen på noget tidspunkt, og igennem alle uger har hun været vores favorit til den samlede sejr. Denne favoritværdighed har aldrig været større end nu, siger oddssætteren.

Den seneste uges tid har færøske Jógvan dog tiltrukket sig større og større opmærksomhed blandt Oddset-spillerne. Den rock-inspirerede færing vurderer Danske Spil* som næstfavorit i odds 5.00, hvilket er faldet i de danske spilleres smag.

- Emilie har vi modtaget klart flest indskud på gennem hele X Factor-sæsonen. Men efter semifinalen er over halvdelen af alle indskud kommet på Jógvan. Der er givetvis en del Oddset-spillere, som husker den første færøske sejr til Linda Andrews tilbage i 2009, og som tror Jógvan kan gentage denne bedrift, siger Peter Emmike.

Thomas Blachmans gruppe Ivarsson, Bang & Neumann må leve med en outsiderrolle i finalen. Overrasker den sammensatte trio kan du 8-doble dit indskud på Oddset.

Se odds på X Factor-finalen fra Danske Spil* her – og spil med Live på X Factor-finalen på DR1 fra kl. 20.

Hvem vinder X Factor?

Emilie                                                     odds 1.30

Jógvan                                                   odds 5.00

Ivarsson, Bang & Neumann                      odds 8.00