Verdens største spillebørs, Betfair*, har oplevet en utrolig fremgang på stort set alle områder under sommerens EM i Portugal. Rekorderne er stået for fald – og meget tyder på forståelsen for produktet er ved at vinde indpas i de danske spillehjerter.

- Vi er mere end tilfredse med forløbet under EM. Kundetilstrømningen har været massiv allerede inden EM slog dørene op – og den tendens ser faktisk ud til at fortsætte selvom fodbolden ikke ruller længere, siger firmaets nordiske marketingschef, Jacob Weinreich.

EM startede med pomt og pragt hos Betfair*, der med sit dynamiske livebetting produkt, in-play, oplevede stor handel i de afvekslende kampe. Specielt Englands chok-nederlag i overtiden til Frankrig betød høje odds helt ind i overtiden.

- Fordelen ved vores in-play produkt er jo i modsætning til de traditionelle spilleselskabers at vi ikke selv sætter et eneste odds og derfor ingen problemer har med at holde åbent hus indtil det absolut sidste fløjt. Derfor kunne du i England-Frankrig kampen også spille i de sidste fantastiske minutter. Kort inden Zidane udligner til 1-1 bliver Frankrig handlet til odds 500, og mon ikke der har været en række begejstrede kunder da han øjeblikket efter sikrede Frankrig sejren.

Finalen mellem værtsnationen Portugal og Grækenland brød også en rekord, som havde stået for fald flere gange i løbet af turneringen. Omsætningen på én enkelt kamp blev nemlig slået markant. Faktisk var der tale om en fordobling i forhold til rekorden inden EM startede. Der blev i alt handlet for næsten 10 millioner pund (ca. 110 mio. danske kroner) på finalekampen, hvor Grækenland overraskende kunne trække sig sejrrigt ud.