Skal Manchester United gøre sig nogen som helst forhåbninger om at vinde Premier League denne sæson, så skal Tottenham besejreres lørdag eftermiddag på Old Trafford.

Efter en nærmest mareridtsagtig uge hvor United først blev slået ud af Champions League turneringen for derefter at tabe lokalopgøret mod Manchester City med 1-4, var ansigtskuløren hos Alex Ferguson ligeså rød som spillerenes trøjer.

Afstanden til førerholdet i Ligaen Arsenal er 12 point og da de to klubber snart mødes på Highbury kan United med et par sejre stadig have - i det mindste - en teoretisk chance for at vinde ligaen.

Ser man på statistikkerne har hjemmeholdet et særdeles godt tag på Tottenham, og i de sidste 12 opgør på Old Trafford har man således kun tabt 2 point, så umiddelbart bør United vinde kampen.

På den anden side så har United været meget svingende i præstationerne på det seneste og fortsætter det, kan det være at ansigtskuløren på Alex Ferguson lørdag eftermiddag kl 17.45 nærmere vil ligne farven på Aston Villas hjemmebanetrøje nemlig bordeaux...

Hos verdens største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen til sidste dommerfløjt giver en sejr til Manchester United i øjeblikket odds 1,47. Et uafgjort resultat handles til odds 4,70 og en sejr til Tottenham udbetaler odds 8,00.