Sent onsdag aften mødes Spanien og Danmark i Gijon hvad der for begge nationer er en opvarmningskamp til den kommende EM turnering i Portugal.

Morten Olsen har forud for kampen sagt, at det er nu det danske hold skal vise at man kan bide skeer med de store, og med en rimeligt stærk trup til kampen er det måske heller ikke umuligt at de rød/hvide spillere kan overraske.

Selvom der ”kun” er tale om en opvarmningskamp er det vigtigt med så meget selvtillid som muligt før EM slutrunden starter. Samtidig vil det selvfølgelig også være rart at hævne det forsmædelige nederlag den 17. november 1993 hvor Danmarks kvalifikation til VM i USA glippede grundet et oplagt frispark begået af Bakero mod Peter Schmeichel der aldrig blev dømt, hvorved Fernando Hierro kunne score til kampens resultat 1-0. Ikke nok med at det skete på Schemichels 30 års fødselsdag så havde Bakero også den frækhed senere at udtale at der selvfølgelig var klart frispark!

Hos verdens største spillebørs Betfair* giver en sejr til Spanien i skrivende stund odds 1,71 og uafgjort handles til odds 3,7. En sejr til Danmark belønnes med odds 6,4. Hvis man tror at et af de to hold vinder EM turneringen så udbetaler Spanien som europamestre hos Betfair* odds 8,8 hvorimod Danmark giver flotte odds 44.