Sent tirsdag aften har der givet været nogle Agassi fans blandt kunderne hos verdens største spillebørs Betfair*, som har fået aftenkaffen galt i halsen. Hvad der på forhånd lignende en formsag for Agassi endte med intet mindre end en sensation, da argentineren Agustin Calleri slog den amerikanske stjerne med cifrene 6-2 7-6.

Ved kampens start var der handlet for over to millioner kr. til odds mellem 1,07 og 1,17 på en Agassi sejr, men det gik hurtigt ned ad bakke for den aldrende stjerne og selvom han var tæt på at vinde tie break i andet sæt så var et altså ikke nok. De kunder hos Betfair* som troede på Calleri blev således rigt belønnet enten hvis de havde spillet på en sejr til argentineren som ved kampens start gav odds 7,8 eller hvis de havde solgt en sejr til Agassi. Havde man f.eks. solgt en sejr til Agassi for 1.000 kr. til odds 1,07 havde man tabt 70 kr. hvis han havde vundet, da det jo ikke var tilfældet kunne man i stedet inkassere en gevinst på 1.000 kr.

Kampen mellem Agassi og Calleri var endnu et godt eksempel på hvilke muligheder man har når man via In-Play muligheden hos Betfair* kan spille til sidst point. Med en samlet omsætning på over 10 millioner kr. på bare denne ene kamp viser det hvor populært denne spilleform er blevet.