Så er den amerikanske PGA Tour kommet til Redstone Golf Club i Texas hvor man fra torsdag til søndag afvikler Shell Houston Open. Redstone har en meget lang bane som giver de spillere med "krudt i driveren" en klar fordel.

Til turneringen i Houston må man undvære Tiger Woods og Ernie Els hvorfor Vijah Singh er favorit til sejren. Spilleren fra Fiji har et ganske langt drive men spørgsmålet er om det er nok til også at nå helt til tops. Blandt konkurrenterne er nemlig to spillere hvis drives nærmest kræver våbentilladelse, nemlig gode gamle John Daly og spilleren
som har overtaget hans trone som den længst slående på PGA Touren, Hank Kuehne.

Specielt John Daly har de seneste måneder vist meget gode takter og har han sigtekornet indstillet de kommende dage så er han en seriøs kandidat til sejren. Af andre muligheder til titlen kan nævnes Charles Howell som ser ud til at komme tilbage i form og måske Justin Leonard der kan en del på en god dag.

Hos verdens største spillebørs Betfair* er Vijah Singh i øjeblikket favorit til odds 6,6 men herefter stiger oddsene betragteligt idet næstfavoritten KJ Choi giver 21 gange pengene. John Daly giver odds 32, Hank Kuehne odds 65 og Justin Leonard odds 40 her lige inden
turneringens start. Men det bliver der givet lavet om på i løbet af turneringen og som sagt så er det langtfra utænkeligt at den endelige vinder er en rigtig outsider.

Hos Betfair* er der som altid mulighed for at spille på Shell Houston Open helt til sidste putt søndag, og da turneringen samtidig vises på Viasat Sport er der masser af spænding i vente for kunderne hos Betfair*.