Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det legendariske evighedsur på Hamburger SV’s hjemmebane, Imtech Arena, tikker stadig. Nordtyske HSV er nemlig den eneste klub, der år efter år har spillet i Bundesligaen.

Uret blev startet d. 24. august 1963 på den første spilledag i Bundesligaens historie, men nu risikerer uret snart at gå i stå.

Hamburger SV står ifølge Danske Spil* med ryggen imod muren efter 1-1 på hjemmebane mod Karlsruhe fra 2. Bundesliga i kampen om den ene plads i Bundesligaen til næste sæson.

- Karlsruhe overraskede os meget i den første kamp på udebane mod HSV. Holdet har en stærk defensiv og sammenholdt med, at HSV sæsonen igennem har haft mere end svært ved at score mål, ligner det nu en lille favoritværdighed til Karlsruhe, siger oddssætter Peter Emmike.

- Karlsruhe vurderer vi som svage favoritter i den anden kamp på hjemmebane, og da holdet fik scoret et meget vigtige udebanemål, ser det sort ud for HSV, fortæller Peter Emmike.

Rykker Karlsruhe op i Bundesligaen er der odds 1.75 at hente, mens en HSV-redning i allersidste øjeblik som i sidste sæson, giver odds 1.95.

Spil på dramaet om den sidste plads i Bundesligaen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/tyskland/1.bundesliga

Karlsruhe – Hamburger SV

Hvem får pladsen i Bundesligaen? Karlsruhe - HSV         1: odds 1.75                        2: odds 1.95

Karlsruhe – Hamburger SV                                           1: odds 2.50     X: 3.25        2: odds 2.90