Parbet Poker udlover lige nu 20 Poker-DVD´er til nye kunder der registrerer sig via et link her fra BetXpert.com.

DVD´erne bliver uddelt efter først til mølle princippet, så hvis du endnu ikke har registreret dig som kunde hos Parbet, eller endnu ikke har indbetalt penge på din Parbet konto, er der altså ekstra at hente nu!

Poker-DVD´en er John Patrick´s Texas Hold´em, og er en guide til Texas Hold´Em poker med gode fif og tricks til både nye og øvede spillere.

For at få fingre i DVD´en skal du oprette en konto hos Parbet, og indsætte minimum $20 på kontoen. Er du allerede kunde hos Parbet, men endnu ikke har indbetalt penge på din konto, skal du også overføre minimum $20. Herefter skal du sende en e-mail til [email protected] med angivelse af dit navn, adresse og kundenummer og skrivr "DVD bonus" i emnefeltet.

Herefter sender Parbet DVD´en til dig indenfor 4 uger.

Bemærk at denne special-bonus ikke kan kombineres emd andre bonusser fra Parbet. Inden DVD´en bliver sendt til dig, skal du have spillet minimum 50 raked hænder i Parbet´s poker-room. Tilbuddet gælder frem til d. 10. august 2005, eller så længe lager haves. Og husk at tilbuddet kun gælder hvis du bruger et link her fra BetXpert.

Besøg Parbet her