Onsdag aften indbyder vi helt gratis til årets første interne turnering på BET24.com, og vi smider 800 Euro i puljen!

Vi vil nemlig gerne fejre den massive tilmelding til vores Poker-sektion med maner, og samtidig give mange af vores nye Poker-spillere mulighedenfor at spille med i en af de helt store turneringer.

Vi glæder os naturligvis over de mange Poker-tilmeldinger, som dog i realiteten er til størst glæde for alle brugerne på BET24.com, der alle døgnets timer kan klikke ind forbi pokerbordene og finde hundredvis af potentielle modstandere – der er altid gang i bordene.

Den store tilstrømning har dog også betydet, at vi hele tiden har måttet opdatere vores servere til at klare det store pres og gøre brugerfladen endnu mere stabilt kørende – det synes at være lykkedes nu.

I Poker Loungen er der også sket lidt siden sidste nyhedsbrev, og du kan blandt andet læse en Pokerspillers dagbog fra et besøg i Las Vegas, og desuden læse de seneste poker-artikler, som giver god teoretisk viden til brug ved bordene!

Og den viden kan altså passende bruges onsdag aften klokken 19:15, hvor Wednesday Win skydes i gang – der er plads til 300 deltagere, og tilmelding kan ske fra klokken 17:15 onsdag.