Torsdag skal AaB ud og forsvare de danske farver i dette års UEFA Cup. Holdet fra Aalborg er eneste tilbageværende danske hold på den europæiske scene efter overraskende tidlig exit til FC København og Brøndby.

Modstanderen i første runde er franske Auxerre, som på forhånd ligner en klar favorit til videre avancement i turneringen. Auxerre er et teknisk fremragende hold, som traditionelt slutter i den bedste tredjedel i den franske 1. division. I weekenden tabte Auxerre dog ude med 0-1 til Bastia, så helt umulig er opgaven for AaB dog ikke.

AaB er startet skidt i den danske SAS-liga, hvor de for tiden ligger nummer 11. I weekenden formåede de dog at spille 1-1 hjemme mod Brøndby i en kamp, hvor jyderne viste den gejst og vilje som skal til, hvis man skal have en chance for samlet sejr mod Auxerre.

Sportingbet er klar med odds på kampen. Tror man på overraskelsen, giver Sportingbet odds 13,00 for en sejr på 2-0 til AaB - eller hvad med fire gange pengene igen hvis AaB fører kampen ved halvleg.

Er man mere af den overbevisning, at den danske fiasko på den europæiske scene fortsætter, betaler Sportingbet hele odds 19,00 for en 3-0 sejr til Auxerre. En sejr på mindst to mål til franskmændene giver odds 3,75.

Sportingbet har selvfølgelig odds samt specialvæddemål på samtlige 41 kampe i UEFA Cuppens første runde, som alle ses på Sportingbet.com