Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I gruppe C skal Danmark møde Peru, Australien og Frankrig. Ifølge Danske Spil*, så er der gode muligheder for at Danmark kommer i ottendedelsfinalen.  

- Vi har odds 1,60 på Danmark kommer i ottendedelsfinalen. Omvendt er der odds 2,25 på at vi ikke går videre fra gruppespillet. Vi vurderer derfor, at der er ca. 58% chance for at det danske herrelandshold som minimum kommer i ottendedelsfinalen, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:

- Danmark vil være favoritter imod Peru og Australien, og med to sejre, så er de som minimum garanteret en andenplads, som jo sikrer videre deltagelse. Fire point kan også vise sig at være nok, men så er Danmark afhængige af andre resultater. Kampen mod Peru er den sværeste af de to, så det bliver afgørende at Danmark kommer godt fra land.

- Frankrig er de klare favoritter til at slutte som etter i gruppen. For to år siden havnede de i finalen ved EM, og holdet er bestemt ikke blevet svækket siden. Holdet er komplet på mere eller mindre alle positioner, så Frankrig er også blandt favoritterne til at gå hele vejen til finalen, siger Peter Emmike.

- Derfor, når vi skal vurdere Danmarks chancer for at komme i ottendedelsfinalen, så kigger vi primært på, at de skal hente pointene mod Peru og Australien. Det tror vi som sagt, at der er rimelig gode muligheder for.

Vil du spille på om Danmark kommer i ottendedelsfinalen? Spil på det her.