Det kan være svært at hitte rede i, hvornår de forskellige sportsturneringer starter op igen efter krisen. BetXpert forsøger her at give et overblik over situationen. 

Pandemien har efterhånden holdt et jerngreb om store dele af samfundet og ikke mindst diverse sportsgrene og –turneringer i over en måned. I flere lande, heriblandt Danmark, er man imidlertid nået til et punkt, hvor man så småt er begyndt at genåbne samfundet. Det åbner samtidig også en dør på klem for, at vi få genstartet alskens sportsturneringer.

Her får du et overblik over de foreløbige datoer for, hvornår turneringerne atter ruller. Vær dog opmærksom på, at her p.t. er tale om gisninger og forhåbninger. Tingene og datoerne kan hurtigt ændre sig.

Her (gen)starter turneringerne:

Premier League: OPDATERING torsdag den 28. maj:
Premier League starter op igen onsdag den 17. juni. Det bekræfter folkene bag Premier League. Dette dog kun hvis alle foranstaltninger er på plads. 

La Liga: OPDATERING fredag den 29. maj:
Messi og kompagni begynder at spille kampe igen fra den 11. juni. Ligaen starter op med et lokalbrag mellem Sevilla og Betis. 

Serie A: OPDATERING fredag den 29. maj:
Serie A kan begynde igen fra den 20. juni. Det er dog endnu ikke bekræftet, at bolden ruller igen fra den dato. 

Bundesliga: OPDATERING torsdag den 7. maj:
Bundesligaen starter op lørdag den 16. maj. 

Superligaen: OPDATERING mandag den 11. maj:
Superligaen går i gang igen torsdag den 28. maj. Her tager AGF hjemme imod lokalrivalerne fra Randers FC. Herefter spilles der én kamp fredag og én søndag. Om mandagen spilles der yderligere fire kampe. Slutteligt spiller Brøndby og Silkeborg en kamp tirsdag den 2. juni. I den efterfølgende runde vil alle kampe blive spillet søndag den 7. juni.

Planen er, at sidste spillerunde skal foregå søndag den 26. juli. Som en krølle på halen skal kampen om den sidste Europa League-kvalifikationsplads spilles den 29. juli. 

Ligue 1: Er suspenderet på ubestemt tid
OPDATERING: Sæsonen vil ikke blive genoptaget. 

NBA: Lige nu ser det ud, som om at midten eller slutningen af juni er det bedste bud. 

NFL: Det er p.t. offseason, og den nye sæson begynder først til september. Det er lige nu uvist, om og hvor meget coronavirussen kommer til at få indflydelse på NFL-sæsonen.      

Tour de France: Begynder den 29. august. Bortset fra den ændrede dato forventes det, at løbet kommer til at foregå helt som planlagt.

Giro d’Italia: Tidligst engang sent i september.

Vuelta a España: Engang efter Giro d'Italia.   

Igen gør vi opmærksom på, at alle datoer er et udtryk for forhåbninger og foreløbige planer. 

Vi vil løbende opdatere artiklen, så snart der er nyt om situationen. Lad det samtidig også være en opfordring til jer brugere om at smide en kommentar, når I læser eller hører noget nyt. Det gælder også vedrørende sportsgrene og turneringer, som vi ikke har nævnt her.