Danskerne satser deres penge på, at Mary allerede er gravid. Den internationale spillevirksomhed Unibet*, der tilbyder spil på, hvornår Mary og Frederik får deres første barn, kan konstatere, at hele 55% af spillene er sat på år 2004. Det kan i realiteten kun nås, hvis Mary allerede er gravid.

- Det kan undre, at der åbenbart er en udbredt mistanke blandt vores danske kunder om, at Mary er gravid før brylluppet, siger Unibets danske Marketingchef Ole Hetman.

Også fordelingen af spil på, om Dronning Margrethe vil fælde en tåre under vielsen, vækker en del undring hos Unibet*. Hele 75% af alle spil på dette væddemål er sat på, at Dronningen fælder en tåre i kirken.

- Vi er lidt overraskede over, at så mange tror, at Dronningen fælder en tåre i kirken. Man skulle tro, at Dronning Margrethe er lidt for professionel til det, men det kan skyldes det høje odds på Margrethes tårer, siger Ole Hetman.

Danskerne er også overbeviste om, at Mary og Frederiks første barn, bliver en dreng. Hele 70% af alle spil på, hviket køn parrets første barn bliver, er sat på, at det bliver en dreng.

Oddsene på fredagens royale begivenhed hos Unibet* er bl.a.:

Fælder Dronning Margrethe en tåre under vielsen?
Ja Odds 2,60
Nej: Odds 1,40

Hvornår får Mary og Frederik deres første barn?
2004 Odds 55,00
2005 Odds 1,70
2006 Odds 2,35
Ingen børn født inden den 1. januar 2007 Odds 6,00

Hvilket køn får Mary og Frederiks første barn?
Dreng Odds 1,70
Pige Odds 2,00

Hvem får det næste royale barn – Alexandra eller Mary?
Mary Odds 1,20
Alexandra Odds 4,00

Se flere spil og odds hos Unibet*.