Torsdag aften er der topopgør i Parken. FC København møder Brøndby i en kamp, hvor vinderen står med gode muligheder for senere at kunne kåres som Danmarksmester.

FCK er ubesejret i den seneste 6 opgør mod Brøndby i SAS-ligaen, hvoraf de 3 er vundet. I dette opgør må FCK fremstå som svag favorit - dog mere på grund af Brøndbys ustabilitet fremfor egen nuværende styrke.

Sportingbet tilbyder hele odds 111,00 for en 3-0 sejr til FCK kombineret med kometen Jesper Bech som 1. målscorer. Tror man mere på FC Københavns topscorer Álvaro Santos som 1. målscorer, giver det odds 101,00 for samme væddemål.

Hvis man er mere til den anden lejr og tror på Brøndbysejr, giver Sportingbet odds 161,00 for en 2-0 sejr kombineret med den svenske landsholdsspiller Andreas Jacobsson som 1. målscorer.

Af andre spændende væddemål kan nævnes, at der gives odds 13,00, hvis der bliver brændt mindst ét straffespark i kampen eller hvad med odds 20,00 på, at begge hold scorer på straffe.

Der er selvfølgelig en masse andre interessante væddemål til kampen FC København-Brøndby, som alle kan ses hos Sportingbet.