Mandag aften klokken 18.00 vil det meste af den danske befolkning være at finde foran fjernsynet. Danmark spiller sin første kamp i EM-slutrunden i Guimarães, og modstanderen er ingen ringere end Italien.

Hvis man kigger på Danmarks seneste testkampe, hvor Danmark kun spillede 2-2 ude mod Estland og derefter tabte 1-2 hjemme mod Kroatien, er der ingen tvivl om, at Italien er klar favorit.

Man skal dog ikke glemme det til tider fremragende danske spil* i de foregående kampe mod Tyrkiet, England og Spanien, og hvis Danmark kan finde det spil frem igen, kan det måske bane vejen for en sejr over Italien.

Tror man på en dansk overraskelse betaler Sportingbet odds 51,00 for en 1-0 sejr med Jon Dahl Tomasson som matchvinder. En 2-0 sejr til Danmark med Jon Dahl Tomasson som første målscorer giver hele 101,00 gange pengene igen.

Er man af den overbevisning, at Italien bliver en for stor mundfuld for det danske hold, giver Sportingbet odds 1,83 på sejr til Italien. Det er helt i top sammenlignet med resten af markedet. Tror man på en storsejr til de azurblå betales 7 gange pengene igen, hvis de vinder med mindst 3 mål.

Af andre attraktive væddemål kan nævnes, at Sportingbet giver odds 17,00 hvis Udinese-spilleren Martin Jørgensen scorer kampens første mål. Daniel Jensen som første målscorer giver 41,00 gange pengene igen. Af de mere utraditionelle væddemål kan det nævnes, at der gives odds 17,00, hvis der i kampen kommer over 17 hjørnespark.

Sportingbet har selvfølgelig også en masse væddemål på dagens anden kamp mellem Sverige og Bulgarien, hvor der ligesom på alle andre EM-kampe tilbydes over 30 forskellige væddemål. Alle odds kan ses hos Sportingbet.