Highbury lægger fredag aften grønsvær til et af de sjældne fredagsopgør i Premier League og vinder Arsenal aftenens kamp over Leeds så bliver det meget svært at forestille sig Arsene Wengers mandskab ikke vinder Premier League, idet holdet så vil have et forspring på ti point med kun fem kampe tilbage.

Gæsterne fra Leeds har i de seneste uger fået skrabet en del point sammen i deres kamp for at undgå nedrykning og man skal ikke helt afskrive deres muligheder for at få point med hjem til Nordengland. Faktisk var Arsenals sidste nederlag i Ligaen netop mod Leeds den 4. maj 2003, et nederlag som også betød at The Gunners var ude af titelkampen sidste sæson.

Til aftenens kamp mangler hjemmeholdet Ashley Cole og Freddie Ljungberg hvorimod Leeds stiller i noget nær stærkeste opstilling. Der er ingen tvivl om at gæsterne vil gøre alt for at skabe en overraskelse, og hvis Arsenal tager lidt for let på opgaven er vejen banet for en overraskelse.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt handles en sejr til Arsenal i øjeblikket til odds 1,38, uafgjort giver odds 5,50 og en sejr til Leeds belønnes med odds 10 hos Betfair*.

Tror man at det bliver en kamp hvor der scores under 3 mål giver dette odds 2,34 hos Betfair*, hvorimod 3 mål eller derover udbetaler odds 1,73. Hvis man har tiltro til at Leeds scorer det første mål handles dette i skrivende stund til odds 4,2 hos Betfair*.