I BetXperts optakt til FCK – Slovan Bratislava får du odds og trupnyt. Kampen har ikke den store sportslige betydning for det danske hold, men der er dyrebare koefficientpoint på spil. 

F.C. København lukker Conference League-gruppespillet af med en hjemmekamp mod Slovan Bratislava. FCK har allerede vundet gruppen, alt imens gæsterne formentlig skal bruge en sejr for at snuppe 2.-pladsen. 

Nederst i denne F.C. København – Slovan Bratislava optakt finder du trupnyt og bud på startopstillinger. 

Få et 500-kroners risikofrit spil til de europæiske turneringer hos Mr Green*

  • Gå til MrGreen.dk og opret en konto 
  • Tilmeld dig kampagnen "Et 500 kr. risikofrit spil til 6. runde af CL, EL & UECL!"
  • Indbetal præcis 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner, og spil dem i ét spil på en/flere kamp(e) fra Champions League, Europa League og/eller Conference League - det skal være ét spil, enten et singlespil eller én multikupon
  • Husk, at spillet skal være dit første bet hos Mr Green* - laver du andre spil inden, kan du ikke kvalificere dig til dette tilbud
  • Du får hele indsatsen retur, hvis du taber på dit bet
  • Du bestemmer selv dit væddemål på kampen(ene) - det skal bare være spil udelukkende fra de tre europæiske turneringer, der spilles her i midtugen
  • Der er ingen omsætningskrav på en eventuel gevinst

Hent tilbud hos Mr Green

Odds på FC København – Slovan Bratislava

Herunder får du de bedste odds på F.C. København – Slovan Bratislava. Conference League-opgøret spilles torsdag aften klokken 21.00. Du kan se kampen live på TV 2 SPORT X eller via streamingtjenesten TV 2 Play med abonnementet Favorit + Sport. 

Odds på FCK - Slovan Bratislava (1X2) Højeste odds Bookmaker
F.C. København 1,80
Uafgjort 4,15
Slovan Bratislava 4,35
Odds på FCK - Slovan Bratislava (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
F.C. København (-1 Asian handicap) 2,39
Slovan Bratislava (+1 Asian handicap) 1,65

Odds på FCK - Slovan Bratislava (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,30
Odds på FCK - Slovan Bratislava (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,70
Nej 2,25
Odds på FCK - Slovan Bratislava (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 2,40
Rasmus Højlund scorer 3,50
Pep Biel scorer 3,40
Jens Stage scorer 4,00
William Bøving scorer 3,60
Lukas Lerager scorer 4,40
Ísak Bermann Jóhannesson scorer 5,00
Rasmus Falk scorer 4,70
David Khocholava scorer 14,00
Ezekiel Henty scorer 3,80
Vladimir Weis scorer 6,00
Andre Green scorer 6,50

OBS: Odds på FCK – Slovan Bratislava er fra onsdag den 8. december klokken 13.09. 

Odds på FCK – Slovan Bratislava hos Betfair

Bookmakernes odds på FCK - Slovan Bratislava viser os, at det danske hold stadig skal være pæne favoritter, selvom de ikke har det store at spille for, og at de er lidt ramt på mandskabsfronten. Bedste odds på FCK er 1,80 hos bwin*, mens bedste odds på Slovan Bratislava er 4,35 hos Unibet*. Er du mest til krydset, får du odds 4,15 hos 888sport. 

FC København – er motivationen intakt?

F.C. København har allerede vundet gruppen, og derfor er denne kamp i mange henseender ligegyldig for københavnerne. Selvfølgelig vil de gerne vinde, da der er præmiepenge, ære og koefficientpoint på spil, men er det nok til at trække spillerne op i højeste gear? 

Og er det overhovedet nødvendigt, at FCK er i højeste gear for at slå det her slovakiske hold? Kan 80 procent gøre det, selvom Slovan Bratislava er fuldt motiverede, da de har brug for point for at snuppe 2.-pladsen? Det er ikke noget, vi kommer med svaret på her, men det er nok et spørgsmål, du bør stille dig selv, inden du eventuelt lægger en mønt på kampen. Desuden bør du holde dig for øje, at FCK mangler en del spillere til dette opgør. Mere om det i trupnytafsnittet. 

Værd at bemærke er imidlertid, at der ingen som helst slinger har været i FC Københavns Conference League-vals indtil nu. Eller … der var jo lige 1-2-nederlaget hjemme mod PAOK Thessaloniki, men her skal det med, at FCK fik smidt en mand ud efter otte minutter. Foruden den kamp har ”Løverne” vundet de andre fire kampe. 

I Superligaen er det lidt op og ned for Jess Thorups mandskab. Sidste kamp inden julepausen resulterede imidlertid i et flot resultat, da de tog til Aalborg og vandt med 3-1 over AaB.  

Slovan Bratislava – spiller for andenpladsen

Omvendt FC København har Slovan Bratislava alt at spille for. Og de kan selv afgøre sagen. Vinder de denne kamp, er 2.-pladsen deres. Taber de eller spiller uafgjort, er de afhængige af, at miniputterne Lincoln Red Imps får point ude mod PAOK Thessaloniki. Dette virker ikke særlig sandsynligt. 

Generelt har Slovan Bratislava faktisk gjort det godt her i Conference League-gruppen. De lagde ud med et tabe med 1-3 hjemme mod netop FC København, men har ikke tabt siden. 1-1 ude mod PAOK, 2-0 hjemme mod Red Imps, 4-1 ude over Red Imps og senest 0-0 hjemme mod PAOK. Det må siges at være godkendt. 

Nu venter så den på papiret måske sværeste kamp i gruppen – hvis man da ikke mener, det er udekampen mod PAOK, bedøm selv. Heldigvis for Slovan Bratislava har FCK ikke andet end æren og koefficientpoint at spille for, og det kan blive slovakkernes største håb her; vil FCK-spillerne det lige så meget som Slovan-spillerne? 

I den hjemlige Super Liga er Slovan Bratislava helt suveræne. Efter 17 spillerunder har holdet 44 point og fører med otte point ned til Spartak Trnava. De seneste ni kampe er alle vundet. Senest gik det ud over Zlatê Moravce, som blev slået med 2-1 på udebane. 

FC København – Slovan Bratislava: trupnyt

Optakten til FC København – Slovan Bratislava indeholder selvfølgelig også trupnyt og bud på startopstillinger. 

F.C. København
Jess Thorup må fortsat undvære anfører Carlos Zeca. Herudover er viceanfører Nicolai Boilesen, højreback Peter Ankersen, venstreback Bryan Oviedo og offensivspilleren Luther Singh også alle ude. 

Kevin Diks, Ruben Gabrielsen, Andri Baldursson, Kamil Wilczek og Rasmus Falk er alle tvivlsomme. Læg i øvrigt mærke til, at kometen Roony Bardghji ikke er spilleberettiget i Conference League. Ergo må FCK og resten af fodbolddanmark vente med at se ham i aktion i Europa til efter julepausen. 

Bud på FCK’s startopstilling (4-2-3-1):
Johnsson; Kristiansen, Oikonomou, Kocholava, Diks/Jelert; Lerager, Stage; Bøving, Biel, Jóhannesson; Højlund/Wind

Slovan Bratislava
Ifølge Transfermarkt.com er torsdagens gæstende hold uden Richard Krizan (forsvarer), Lucas Lovat (forsvarer), Lukas Pauschek (forsvarer) og Aleksandar Cavric (offensivspiller). 

Bud på Slovan Bratislavas startopstilling (4-2-3-1):
Chovan; De Marco, Bozhikov, Abena, Medvedev; Agbo, Rabiu; Zmrhal, Weiss, Green; Henty