Torsdagens Champions League-lodtrækning i Monaco var ikke just gunstig for FC Københavns chancer for at gå videre fra gruppespillet. Skæbnegudinden placerede den danske repræsentant i Gruppe B: Real Madrid, Juventus og Galatasaray hedder de skræmmende modstandere...


Dermed får københavnerne der pt ligger sidst i den danske Superliga, fornøjelsen af superstjerner som Cristiano Ronaldo og Gareth Bale (hvis dennes skifte fra Tottenham til Real Madrid går igennem), Pirlo og Tevez samt Drogba og Sneijder.

En anden vældigt interessant gruppe er Gruppe G hvor Barcelona, Milan, danskerklubben Ajax og Celtic skal slå deres folder. De forsvarende CL-mestre fra Bayern München har fået Manchester City – en temmelig grum modstander fra tredje seedingslag, men også mere upåagtede hold som CSKA Moskva og Plzen. Og ligesom i sidste sæson har den nyrige franske storklub PSG (andet seedingslag) fået en relativt nem gruppe i Benfica (sidste år var det Porto), Olympiakos og Anderlecht.

Den sjoveste gruppe ligner umiddelbart F hvor Arsenal skal hygge sig med ligeledes angrebsivrige Dortmund (finalist i sidste sæson) samt Marseille og Napoli der også ser farlige ud.

Favorit til at vinde turneringen er de forsvarende mestre fra Bayern München, efterfulgt af Barcelona, Real Madrid og Chelsea. Og så er Manchester United sjovt nok en tak højere på favoritlisten end bysbørnene fra City selv om det er omvendt i Premier League - måske fordi United har fået en nemmere Gruppe i dette års CL-gruppespil.

FC København er nr sjok på oddslisten (sammen med Austria Wien) og er altså havnet i gruppe med listens nr 3, 7 og 22 (ud af i alt 32). 

Vinder af Champions League 2013/14

Bedste odds Bookmaker
Bayern 4,50
Bet365
Barcelona 5,25
Partybets
Real Madrid 6,00
Unibet
Bet365
Partybets
Chelsea 10,00

Bet365

Unibet

Manchester United 15,00 Partybets
Manchester City 17,00 Partybets
Juventus 18,00 Unibet
Paris SG 18,00 Unibet
Dortmund 19,00 Bet365
...    
Galatasary 351,00 Bet365
...    
FC København 751,00 Partybets

Her er de otte grupper:

 

GRUPPE A

Manchester United
Shakthar Donetsk
Leverkusen
Real Sociedad

GRUPPE B

Real Madrid
Juventus
Galatasaray
FC København

GRUPPE C

Benfica
Paris Saint-Germain
Olympiakos
Anderlecht

GRUPPE D

Bayern München
CSKA Moskva
Manchester City
Viktoria Plzen

GRUPPE E

Chelsea
Schalke
Basel
Steaua Bukarest

GRUPPE F

Arsenal
Marseille
Dortmund
Napoli

GRUPPE G

Porto
Atlético Madrid
Zenit
Austria Wien

GRUPPE H

Barcelona
Milan
Ajax
Celtic