Brøndby-træner Thomas Frank er imponeret over FCMs præstationer, og efter femte FCM-sejr i træk er der nu snak om et mesterskab til de midtjyske ulve.

Måltavlen viste 5-2 til FC Midtjylland efter røgen havde lagt sig på MCH Arena, da Thomas Franks unge Brøndby-mandskab kom forbi i den underholdende fredagskamp. FCM fører nu Superligaen suverænt, og ifølge Thomas Frank kan vi godt begynde at vænne os til at se midtjyderne på førstepladsen:

"- De har alle de ting, der skal til. FCK og FCN halter, så de kommer nok først for alvor op i gear i løbet af efteråret, så holder Midtjylland fast i spillerne, så bliver de danske mestre."

Men kan FC Midtjylland med profiler som Petter Andersson, Morten ´Duncan´ og Sylvester Igboun virkelig holde forfølgerne bag sig og hente klubbens første mesterskab nogensinde?

FCM-træner Glen Riddersholm har da også lagt mærke til stillingen i Superligaen, og har endda lovet at farve håret rødt og vil også springe i faldskærm med B.S.Christiansen, hvis det skulle blive til guldmedaljer i denne spændende Superliga-sæson.

FC MIDTJYLLAND ER IKKE MESTERSKABSFAVORITTER

Trods et forspring nu på hele 14 point ned til de forsvarende mestre FCK på sidstepladsen (dog med en kamp mindre), så har Bet365* alligevel valgt at holde FCK som guld-favoritter. Der tilbydes nu odds 2,30 for endnu et mesterskab til FCK-Løverne. FC Midtjylland er lige i hælene med odds 3,00, men havner mesterskabspokalen godt nok hos Glen Riddersholm og er der værdi i oddsene?

Superliga 2013/14 Vinder-odds

Bet365
FC København odds 2,30
FC Midtjylland odds 3,00
Esbjerg odds 11,00
AaB odds 15,00
FC Nordsjælland odds 16,00
OB odds 21,00
Randers odds 21,00
AGF odds 26,00
SønderjyskE odds 151
Brøndby odds 251
FC Vestsjælland odds 251
Viborg odds 801