Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Den fodboldmæssige krise kradser i sjælden grad i FC Barcelona.

Lionel Messi og co. har helt ekstraordinært tabt de seneste tre La Liga-kampe og ikke vundet i den hjemlige liga siden 12. marts. Læg dertil at FC Barcelona blev sendt ud af Champions League af de hjemlige rivaler fra Atletico Madrid, og den sportslige krise er stor.

Men på trods af de spillemæssige problemer for FC Barcelona, har Danske Spil* ikke ændret holdning til den spanske mesterskabskamp. FC Barcelona genvinder stadig sin titel som spansk mester, hvis man spørger oddssætterne.

- FC Barcelona er inde i en klar spillemæssig krise, men hele tre forhold taler for, at Cataloniens stolthed alligevel genvinder mesterskabet, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- For det første er FC Barcelona bedre indbyrdes end både Atletico og Real Madrid, hvilket er afgørende i den spanske liga ved pointlighed. Dernæst har FC Barcelona et på papiret lettere slutprogram end de to Madrid-klubber, og endelig kan FC Barcelona koncentrere sig om ligaen, hvorimod både Atletico og Real Madrid også har tankerne på Champions League-semifinalerne.

- Derfor anser vi stadig Messi, Suarez, Neymar og co. som favoritter til titlen, fortæller Peter Emmike.

Hvem tror du bliver spanske mestre? FC Barcelona giver odds 1,48 som spanske mestre, mens Atletico Madrid og Real Madrid henholdsvis giver odds 4,50 og odds 6,50.

Spil på La Liga her hos Danske Spil*: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/spanien/outright

Vinder La Liga 2015/16:

FC Barcelona                        odds 1,48

Atletico Madrid                      odds 4,50

Real Madrid                          odds 6,50