Hvor finder jeg en fed freeroll turnering? Hvornår er den næste turnering med mindst $5.000 i garanteret præmiesum? Det kan være sit hyr at holde styr på hvornår de enkelte online poker-turneringer afholdes, men nu hjælper BetXpert på vej med et overblik!

Foreløbigt dækker vores nyetablerede turnerings-oversigt 10 ud af de 13 pokerrooms som er at finde i vores poker-guide, og forhåbentlig kommer flere til med tiden. Turnerings-oversigten udmærker sig ved at give et totalt overblik over turneringerne hos de pågældende pokerrooms flere dage frem i tiden, ligesom man også kan lave søgninger og afgrænsninger i kommende turneringer på forskellige parametre som f.eks. minimum og maximum buy-in. Oversigten er dermed også som skabt til at finde aktuelle og kommende freerolls.

Turnerings-overblikket vil fremover også følge med helt ind på review-siderne for de enkelte pokerrooms i vores poker-guide, som nu indeholder en oversigt over de mest aktuelle turneringer for hvert enkelt af de pokerroom der deltager i oversigten.

Klik dig ind forbi http://www.betxpert.com/poker/tours.asp hvor den nye oversigt findes.