Søndag aften i Lissabon spilles dette års EM-finale. Kampen bliver en gentagelse af åbningskampen, hvor Portugal tabte med 1-2 til turneringens helt store overraskelse Grækenland.

Sportingbet er selvfølgelig ude med en masse væddemål på finalekampen. Er Grækenland i stand til at gentage resultatet fra åbningskampen, betaler Sportingbet hele 126 gange pengene igen for en 2-1 sejr med Werder Bremens Angelos Charisteas som 1. målscorer.

Sportingbet giver odds 23,00, hvis Grækenlands Angelos Basinas bliver kampens første målscorer. Det må siges at være godt betalt, da Basinas er fast straffesparksskytte for grækerne. Han var desuden også målscorer i åbningskampen, hvor han scorede til 2-0 på netop straffe.

På baggrund af Portugals seneste kampe i turneringen, fremstår de som favoritter i finalen - på trods af nederlaget i åbningskampen. Efter at have besejret England i kvartfinalen efter straffesparkskonkurrence, fandt de for alvor storspillet frem i semifinalen mod Holland, hvor det blev til en sejr på 2-1.

Tror man på en portugisisk storsejr giver Sportingbet odds 29,00, hvis Portugal vinder 4-0.

Der gives flotte odds 61,00, hvis Portugal vinder med 3-0, og Luis Figo scorer kampen første mål. Maniche, som hidtil har spillet et flot EM, giver odds 17,00, hvis han bliver kampens første målscorer. Til sammenligning giver Dansk Tipstjeneste odds 11,00.

Af andre attraktive væddemål på finalekampen kan nævnes, at scores der over 6 mål i kampen, giver Sportingbet 34 gange pengene igen. Eller skulle Pauleta, som er portugiserne førstevalg i angrebet, formå at score mindst 3 mål i kampen, giver Sportingbet odds 26,00.

Sportingbet har selvfølgelig en masse andre spændende væddemål til kampen, som alle kan ses hos Sportingbet.