Lørdag eftermiddag mødes Manchester United og Fulham i kvartfinalen i FA Cup'en og ved første øjekast ligner det en overkommelig opgave for hjemmeholdet.

Ved et nærmere gennemsyn af kampen er der dog et par faktorer som bør give gæsterne fra Fulham nogen optimisme. Holdet besejrede United på Old Trafford med 3-1 i oktober måned og fik 1-1 hjemme i London i lørdags og har således ikke tabt til Fergusons tropper i denne sæson. Herudover må United til kampen bl.a. undvære Gary Neville og Mikael Silvestre hvilket er en svækkelse af forsvaret, hvorimod Fulham har Facundo Sava tilbage i angrebet.

På den anden side er United et klassemandskab og med tanke på at det bliver mere end svært at vinde mesterskabet nu da man er 9 point efter Arsenal, så er der ingen tvivl om at Alex Ferguson har sit hold oppe i højeste gear til lørdagens kamp.

Hos verdens største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen til sidste dommerfløjt giver en sejr til Manchester United i øjeblikket odds 1,45. Et uafgjort resultat handles til odds 4,60 og en sejr til Fulham giver odds 9,80.