Med 29 points ud af de 33 det var muligt at skrabe sammen i den 2. EuroXpert konkurrence, løb Casper Gorm Petersen med hovedpræmien på 1.000 kr. indsat på en konto hos konkurrencens præmie-sponsor, Scandic Bookmakers.

Ingen øvrige deltagere landede på så højt et point-tal, omend feltet lige bag Casper var meget tæt, således at både tiebreaker og lodtrækning måtte i brug for at fordele de 5 øvrige præmier blandt 5 deltagere med 27 rigtige. Og så måtte endnu en deltager med 27 rigtige endda gå tomhændet fra konkurrencen på den utaknemmelige 7. plads, pga. dårligst score i tiebreakeren blandt alle med 27.

Slutfacit for de 6 præmiegivende placeringer blev som følger:

1. Casper Gorm Petersen 29 p. (1.000 kr.)
2. Mogens 27 p. (600 kr.)
3. John Nørby 27 p. (500 kr.)
4. Jesper Nissen 27 p. (400 kr.)
5. stephan veiling 27 p. (300 kr.)
6. Peter Johansen 27 p. (200 kr.)

Vi ønsker tillykke til vinderne, som alle bliver kontaktet i løbet af torsdag med information om præmieudbetaling hos Scandic.

Alle resultater fra de 16 kampe på kupon 2 kan ses sammen med alle deltageres placeringer på http://www.betxpert.com/competitions/cl

EuroXpert konkurrencen vender tilbage når Champions League atter byder op til top-bold med kampe d. 17.-18. oktober. Vi har kupon nr. 3 klar allerede fredagen før kampene, dvs. d. 13.

Kupon 3 vil bl.a. indeholde stor-opgøret Chelsea-Barcelona, samt den med danske øjne ganske interessante kamp på Old Trafford mellem mægtige Manchester United og FC København.

Om EuroXpert konkurrencerne
EuroXpert konkurrencerne afvikles over i alt 8 selvstændige konkurrencer med fokus på de 6 spillerunder i Champions League gruppespillet, samt 1/8-finalerne.

I hver konkurrence er der 3.000 kr. på højkant, sponseret af Scandic Bookmakers. Der kåres 6 vindere for hver kupon, og konkurrencen har således ingen "samle-konkurrence" over de 8 kuponer.

På hver af de 8 kuponer skal man gætte et rigtigt udsagn for hver af de kampe der spilles i Champions League i den pågældende spillerunde. Der er ikke tale om traditionelle "tips-kuponer" - i stedet gælder det om at gætte mellem 3 forskellige udsagn for hver af kampene. Når man sætter sit tip gælder det både om at ramme rigtigt. Hver kamp indeholder udsagn der kan give 1, 2 eller 3 points, men pas på - jo flere points man går efter, des mindre er sandsynligheden for at det indtræffer...

Læs mere om http://www.betxpert.com/competitions/cl